Algemene Informatie
Over Ons


Algemene Info
In 1980 kwamen enkele pas gepromoveerde natuurgidsen op het idee een plaatselijke V.M.P.A.-afdeling op te starten. “Den Bunt” was geboren. De vereniging is werkzaam in de gemeenten Arendonk, Dessel, Oud-Turnhout, Ravels, Retie en Turnhout en staat nu op eigen benen: Natuurvereniging Den Bunt vzw

“Den Bunt “ bleef niet enkel een afdeling van alleen maar natuurgidsen. Een ruime publieke belangstelling verplichte de afdeling haar deuren open te stellen. Meerdere gezinnen uit eigen regio en uit afgelegen gemeenten sloten zich aan als sympathiserend-, steunend- of werkend lid. De vereniging staat open voor IEDEREEN, jong of oud, man of vrouw, gewoon sympathisant of actief medewerker.

Het Buntblad smeedt een hechte band tussen het bestuur en haar leden.
Zij die graag snoepen van een groene leefomgeving en bescherming van de natuur nastreven, nemen contact op met ons secretariaat.

Nooit was er een herder die zijn kudde op een zulkdanige wijze te lijf ging dat hij uiteindelijk wel een zak dukaten bezat maar geen kudde meer.
Kan de mens nu niet op dezelfde wijze tegenover de aarde staan; met liefde en eerbied, hetgeen niet moet verhinderen dat hij al eens een lammetje slacht.

- Ulrich Librecht


Gemaakt voor Mozilla Firefox en een resolutie van ten minste 800x600.
Over ons | Het Bestuur